Bouwtechnisch ingenieursbureau

Christiaens & Wijers

Theo Christiaens HorstVanuit ons kantoor in Horst (Noord Limburg) bedienen we zowel de directe regio van Nijmegen, Roermond en Venlo als de rest van Nederland. Als constructeur werken we regelmatig samen met gerenommeerde architectenbureaus. Daarnaast beschikken we binnen ons bureau over de modernste software om voor staalbouwers en aannemers complexe detailberekeningen te maken.

Particuliere projecten

Particuliere projecten zoals verbouwingen waarbij een tussenkomst van een architect niet noodzakelijk is kunnen ook door ons bureau op constructief vlak ontworpen worden. Tijdens een locatiebezoek kunnen door onze constructeurs vaak al snel verschillende mogelijke oplossingen aangedragen worden.

Streven naar innovatie

In 2015 heeft ons bureau het doel opgesteld om alle projecten van klein tot groot op te zetten volgens de BIM-standaard. Het behalen van dit innovatieve doel is afgelopen jaar erkend met de eerste plaats in de Benelux BIM-awards.

Ontwerpen, berekenen en modelleren van bouwconstructies is onze kernactiviteit. Door onze jarenlange ervaring te combineren met een open visie op de laatste innovaties op de bouwmarkt zorgen wij als constructeur altijd voor een efficiënt constructie ontwerp.